olympialaiset  |  

arvokilpailuja|  

välineet |     harjoitusvinkkejä |   kiväärilajit  |    linkkejä|      homepage    Juhalle EE 300 metrin Eurooppa cupin finaalissa!

Kauden päätös 300 metrin lajeissa Sveitsissä sujui loistavasti. Juha ampui uuden Euroopan ennätyksen 1180 pistettä (400+387+393). Tulos ylittää tämänhetkisen ME:n pisteellä, mutta kisa ei ollut ME -kelpoinen.

 

tästä tuloksiin

World Cup -finaali Milanossa 

Juha sijoittui
maailman cupin finaalissa seitsemänneksi pienoiskiväärin 3x40 ls kilpailussa. Milanon rata tunnetaan yhtenä arvokilpailujen vaikeimmista erikoisen kumpareisen välimaastonsa takia.

"Olosuhteet oli normaalia Milanon keliä eli tuuli miten sattui. Makuun aikana olosuhteet oli vielä aika hyvät ja osumat vaihteli lähinnä ylä-alasuunnassa. 
Pysty tuntui hyvältä, mutta tulosta ei tullut. Huonoja osumia ei tullu kovin montaa (pari kasia), mutta sen sijaan hyviä ysejä oli paljon. Muun muassa ekassa sarjassa oli kolme 9.9 ja muitakin hyviä ysejä.
Polvelta sain tuulen hallintaan ja sen tulos olikin joukon paras (389).
Tuuli kääntyili nopeasti ja nimenomaan vasemmalta tullut tuuli vei kauas." Juha kertoi. Finaalissa Juha ampui 96.9 pistettä.

Vaikeista olosuhteista kertoi sekin, että pronssi vietiin 1161 pisteen alkukilpailun tuloksella.

tästä tuloksiin

 

SM -kisat ammuttiin Mikkelissä 15.-17.8.2003 (klikkaa MA:n sivuille)
Juha ampui piekkarin SM -kisojen täysottelussa huipputuloksen 1174 (397+385+392) pistettä vieden selvän voiton. "Oli hyvä isku päällänsä! Kun pojat ampuivat viikolla hyviä tuloksia, täytyi ampua todella tosissaan." Juha kertoi.

Makuukisa tuotti 592 pistettä ja Juha putosi ensimmäisenä miehenä finaalista. "Makuu oli aika vaisua, pari kymppiä tuli tulkilla paremmaksi ja pari rajaosumaa jäi tulkilla  ysin puolelle eli tasoihin jäätiin."

EM -kisat 2003 Plzenissä!

"Esitys EM -kisoissa oli hiukka tukkonen. Syytä vaisuuteen en varmasti tiedä, mutta viimeistelyleiri saattoi olla hieman liian lähellä itse EM:ä. Esitykset kisoissa kun paranivat loppua kohti" Juha summasi Tsekissä ammuttuja ruutiaseiden Euroopan Mestaruuskilpailuja.

Paras sijoitus tuli 300 metrin täysottelussa, jossa Juha oli neljäs pisteen päässä pronssista.

"Ammunta tuntui paljon paremmalta, kuin mitä tulokset näyttivät. 

Piekkarin makuu oli tasapaksua ja vaikka tuntuma oli tosiaan OK, aina silloin tällöin osumia tuli ysin puolelle. (591/sijoitus 50.)
Täysottelussa makuu oli hyvä, mutta pystyssä ja polvessa oli uskonpuutetta. Lopputuloksena ammunta oli väkisin yrittämistä ja silloin ei tulosta tule. (395+380+387=1162/sijoitus 19.)

300 metrin makuu lähti hyvin käyntiin. Kolmas ysi hyvässä kelissä söi kuitenkin miestä ja ote herpaantui. Muuta ei tarvittu! (594/sij. 19.)

Täysottelussa makuulta tuli yksi niukka ysi, pysty oli tasaisen hyvä ja polvi keskinkertainen. (399+383+388=1170/sij. 4.). Täysottelun joukkuehopea oli ihan OK!" kertoi Jussi kisasuorituksistaan.

tästä tuloksiin

 

Münchenin World Cup kisattiin helteessä!

Juha täysottelun finaalissa!

"Täysottelun loppukilpailu meni aika hyvin. Vedin makuun riskillä pahassa kelissä ja muutama laukaus jäi aavistuksen ulos. Pystystä tuli yksi kasi, mutta muuten osui hyvin. Polvelta tuli toisessa sarjassa peräkkäin 8 ja 9, joita en oikein pystynyt maalaamaan." Juha veti kisaa yhteen. Loppukilpailun tulos oli 1170 pistettä (394 + 384+392). Finaalin Juha lähti kuudennelta tilalta ja sijoitus finaalin jälkeen (94,9) oli neljäs yhteistuloksella 1264,9.
tästä tuloksiin

Pienoiskiväärin 3x40 ls kisan karsinnassa Juha ampui 1173 pistettä (398+388+387). Tulos on kahden karsintaerän paras!
 "Keli oli taas todella kuuma ja pyrin ampumaan rennosti. Makuuseen käytin noin 20 minuuttia ja pystyyn sekä polveen kumpaankin noin 30 minuuttia (rytmi oli todella nopea). Makuu ja pysty osuivat hyvin, mutta polvi ei ollut aivan niin hyvä." Juha summasi.
tästä tuloksiin

Ilmakiväärissä Juha ampui kohtuullisesti 590, mutta tulos riitti kovassa kisassa 45. tilaan.

Münchenin World Cup käynnistyi todella helteisissä olosuhteissa. Makuukisaa ammuttiin noin 35 asteen kuumuudessa ja Juha kasasi 590 pistettä.

" Kisa kulki lähes hyvin, mutta kymppien sijaan tuli paljon 9.8 ja 9.9 arvoisia osumia. Tuuli oli vaihteleva ja ennakot korkeussuunnassa petti. Tänään ei ollut paras päivä ja ysejä tuli tasaiseen tahtiin.

 Karsinnassa tuli 589, mutta pahemman kelin takia tämänpäiväinen suoritus oli kuitenkin selvästi parempi vain pisteen erosta huolimatta", Juha kertoi Hochbrückin olympiaradoilta. Olympiapaikan vei Israelin Guy Starik.
tästä tuloksiin

Juha Fort Benningissä
Kivääri- ja pistoolilajien maailman cup:ia kisattiin Fort Benningissä. Suomesta kisoissa olivat Juhan lisäksi mukana Viivi Koivu ja Sami Remes.

Seuraavana World Cup -kisana on München ja sen jälkeen kv. kisat jatkuvat 300 metrin Eurooppa Cup:lla Thunissa.

Juha sijoittui Fort Benningin makuukilpailussa sijalle 12. tuloksella 594 pistettä tasaisilla 99 pisteen sarjoilla. Finaaliin olisi vaadittu kaksi pistettä enemmän.
"Makuu kulkee tällä hetkellä ihan mukavasti ja patruuna käy hyvin. Kisassa vaan olo ei ollut tarpeeksi aggressiivinen", Juha kertoi.

Ilmakiväärissä Juha ampui 585 pistettä ja sijoitus oli 48. Sarjat olivat melko vaihtelevia (97, 96, 100, 99, 94, 99).
"Benningin halli oli todella kuuma, n. 40 astetta. Laukaisukoneiston toimintakin rupesi kuumuuden takia muuttumaan säätämisestä huolimatta." Juha harmitteli.

Täysottelussa Juha oli tuloksella 1164 kymmenes. Makuu oli 396 pistettä, pysty 379 ja polvi 389 pistettä.
"Täysottelu tuntuu menevän parempaan suuntaan. Yksi huono hetki kisassa pilasi koko tuloksen. Yhteen pystysarjaan tuli kasi huonosta laukauksesta ja sen jälkeen vielä pari kasia lisää, vaikka lähdöt näyttivät hyviltä. Siinä vaiheessa olin ihan kahvilla." 
tästä tuloksiin

 www.coachwell.fi