Kotkan
Kaupunki

Kotkan kaupunki

 


olympialaiset  |  

arvokilpailuja|  

välineet |     harjoitusvinkkejä |   kiväärilajit  |    linkkejä|      homepage    Kuva JA:n nettisivuilta. Käy tsekkaamassa tästä!

 

SM Onttola, 17.-19.8.2001

Juha ampui SM -voittoon pienoiskiväärin täysottelussa Joensuun Ampujien järjestämissä kisoissa Onttolassa.

Peruskilpailussa kertyi 1176 pistettä (398+385+393) ja finaalissa peräti 103,4 pistettä, joten kilpailun voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

"Tällä hetkellä ampuminen on aika rankkaa ja väkisin tekemistä, mitään ei saa ilmaiseksi. Tuntuu, että tältä kaudelta on eväät jo syöty." Juha kertoi. 

" Keli oli Onttolan radalle poikkeuksellisen paha, valaistus vaihteli paljon ja tuulta oli mukana normaalia enemmän. Keskityin kisassa tekniseen puoleen ja ajattelin, että jos joku laukaus menee tuulen takia ulos kympistä, niin menköön. Aika hyvin taktiikka onnistuikin. Kun pahimmat puuskat otti pois, niin suhteellisen hyvin se osui." 

Sunnuntaina makuukilpailussa Juha ampui karsinnassa 594 pistettä. Karsinnan paras oli Jenni Ranta (598), joka paransi ennätystään kuudella pisteellä! 

Loppukilpailussa Juhan tulos oli sama 594, jolla finaaliin pääsi neljäntenä. Finaali oli erittäin kovatasoinen, sillä kolmen parhaan finaalitulokset olivat 104.2-105.8.

Kisan voiton vei Jarmo Perttunen (595+105.4), hopeaa ampui Tero Hovila (596+104.2) ja Juha oli pronssilla (594+105.8).

"Annoin liikaa siimaa alussa sekä karsinnassa että loppukilpailussa, joissa aloitussarjat olivat huonoja. Kisan loppu meni kuitenkin hyvin finaalia myöten. Olo oli aika löysä. Yritin ampua helposti, mutta jouduin kuitenkin rutistamaan tosi kovaan, että tulosta olisi tullut." 

Seuraavana Juhan ohjelmassa on sorsajahti, jonne hän suunnistaa heti maanantaina aamupäivällä.

 

 www.coachwell.fi